Prime AminoRX - Ferraribilar 375g

349.00 Kr

Ex Tax: 311.61 Kr

Availability:
In Stock
Product Code:
PrimeAminoRX
Brand:
Prime Nutrition

Not yet rated
Write a review

Description

AminoRX från Prime Nutrition - Kanske den godaste PWO'n på marknaden med tillsatt BCAA för maximal återhämtning. Baserad på forskning och har väldokumenterade ingredienser för ökad uthållighet och snabbare återhämtning.

  • 1.5 g L-Karnitin för ökad uthållighet och mental stimulans
  • 2.5 g Citrullinmalat i 2:1-förhållande för ökad uthållighet och pump
  • BCAA i 8:1:1-förhållande för snabbare återhämtning och muskeltillväxt
  • Koffein och Taurin för mental skärpa

AminoRX är en innovativ PWO där höga doser av välbeprövade ingredienser kommer att lyfta din träning till nya höjder.
AminoRX innehåller inga växtextrakt med tvivelaktiga effekter utan endast rena aminosyror som hjälper din kropp att prestera optimalt.
Med 2.5 g Citrullinmalat i 2:1-förhållande så är den 33% effektivare än motsvarande 1:1-förhållande som annars är standard. Detta ger dig bättre uthållighet, pump och snabbare återhämtning.
Med två olika källor L-karnitin varav 1 g är LCLT (L-karnitin L-tartrat) så kommer du att minska din muskelnedbrytning och öka din maxstyrka.
AminoRX funkar lika bra före träningen som under träningspasset för att ge dig extra energi, mental skärpa, bättre uthållighet och snabbare återhämtning.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.

Rekommenderad dosering: Blanda två toppade skopor med 4-5 dl vatten och drick 10-15 minuter före träning eller under pågående aktivitet.

Reviews (0)

Write a review

Note: HTML is not translated!

Bad            Good


Continue

Grym På Gym

Här kan du köpa kosttillskott av hög kvalité, vi accepterar de flesta kredit- och betalkort.

Kontakta oss

info@grympagym.se
www.grympagym.se

Facebook