Prime Creatine RX 350 g

199.00 Kr

Ex Tax: 177.68 Kr

Availability:
In Stock
Product Code:
PrimeCreatineRX
Brand:
Prime Nutrition

Not yet rated
Write a review

Description

Prime Creatine RX innehåller tre olika kreatinformer för maximalt upptag och effekt: Mikroniserat kreatinmonohydrat som är den vanligaste formen av kreatin och 100 % rent. Trikreatin malat som ger ett högre upptag i kroppen än vanligt kreatinmonohydrat och fungerar även för dig som har låg respons på vanligt kreatin.
+ Ger snabb muskelökning
+ Förbättrar din återhämting
+ Förbättrar din uthållighet och stryka

Prime Creatine RX fungerar som en återuppladdare av energin i musklerna och påverkar prestationsförmågan på flera sätt, främst genom en ökad anaerob uthållighet (träning utan tillräcklig tillgång av syre, t ex i styrke-, sprint- eller intervallträning), vilket ger dig såväl ökad styrka och muskelvolym som explosivitet och uthållighet.

Bakom Creatine RX finns det mycket forskning med positiva resultat och kan användas av alla sportutövare som vill ha bättre styrka, uthållighet och återhämtningsgrad inom sin sport.

Rekommenderad dosering: Blanda en rågad tesked (~5 g) med 2-3 dl vatten en gång per dag i samband med träning. På träningsfria dagar blanda en rågad tesked (~5 g) med 2-3 dl vatten och drick på morgonen.

Innehåll per servering en skopa (5 g)
Kreatinmonohydrat 3 g
Kreatinnitrat 1 g
Trikreatinmalat 1 g

Näringsvärde per 5 g
Energi 0 kcal
Protein 0 g
Kolhydrater 0 g
Fett 0 g

Ingredienser
Kreatinmonohydrat, trikreatinmalat, kreatin magnesiumkelat, klumpförebyggande medel: kiseldioxid (E551).

Information:
Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Används ej om du är allergisk mot någon av de ingående ingredienserna. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Öppnad förpackning bör förbrukas inom 6 månader. Förvaras torrt och väl förslutet samt oåtkomligt för barn.

 

Reviews (0)

Write a review

Note: HTML is not translated!

Bad            Good


Continue

Grym På Gym

Här kan du köpa kosttillskott av hög kvalité, vi accepterar de flesta kredit- och betalkort.

Kontakta oss

info@grympagym.se
www.grympagym.se

Facebook